Aktuális

A Játék 2021. május 28. 10:00 és 2021. június 4. 10:00 között zajlik, mely időtartam alatt összesen 1 nyereményjáték kerül meghirdetésre és lebonyolításra az alábbiak szerint.
Eredményhirdetés: Minden esetben a játék végét követő 24 órán belül a Játékos által regisztrált e-mail címen keresztül.

Nyereményjáték

Selyemréti Strandfürdőnk úszó-, és dögönymedencéje már fogadja a látogatókat, valamint a szaunák is üzemelnek.

Május 22-én, szombaton nyit az Ellipsum Wellnessrészlege (korábbi Miskolctapolcai Strandfürdő Wellness), 10:00-tól 20:00-ig. A szaunák délben (12:00-kor) nyitnak, ahol felöntéseken is részt vehetnek a szaunázás szerelmesei mindkét napon 17:00-tól és 18:30-tól. A fitness terem is használható lesz, azonban a személyi edzések és a csoportos órák elmaradnak.

...és a Miskolctapolcai Strandfürdő sem! Most a szépkorúaknak szeretnénk kedveskedni, Idősek Világnapja alkalmából!

Szóljon az október 1-je az ünneplésről, a köszönetről és az idősek iránt érzett tiszteletről!
Kedvezményes jegytípusokkal* várjuk az érdeklődőket.
Látogassanak el október 1-jén a Miskolctapolcai Strandfürdőbe és hozzák magukkal unokáikat is, hiszen számukra is kedvezményes a belépés!

Várunk szeretettel minden kedves Vendéget ezen a kiemelt napon! Legyen ez a nap az időseké, a nagyszülőké és az unokáké!

Ahogy ígértük, nálunk az ősz idén is a szaunázás szerelmeseié! Várunk benneteket a Miskolctapolcai Strandfürdőben is az országosan megrendezett Szaunázók Hétvégéjén! Különleges szaunaprogramok, ajándék frissítő italok, ételek várják kedves vendégeinket! Merüljünk el együtt az őszben!

PROGRAMJAINK

2020.10.02. Péntek

16:00 - Citrusos felöntés
17:30 - Fűszeres mix szaunaprogram
19:00 - Mentás jeges borzongás

2020.10.03. Szombat

Van egy jó hírem! Megtaláltad amit kerestél. Készültünk neked október 31. alkalmából egy Halloweeni wellness csomaggal, amely a következőket tartalmazza: 1 db wellness belépő 2 db szauna felöntés 1 pohár sütőtökkrémleves 1db 25 perces sütőtökös masszázs A csomag ára: 4.900 Ft

2020.11.02-tól az Aradi sétányon a parkolásgátló pollerek kiépítése, beüzemelése miatt a személygépkocsi parkolás megszűnik!

Megértésüket köszönjük!

http://miskolctapolcaistrand.hu

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a Selyemréti Strandfürdő 2020. október 26. és november 1. között az őszi karbantartási munkálatok miatt zárva tart. Ebben az időszakban az úszómedence téliesítése mellett gondoskodunk a strandfürdő teljes körű fertőtlenítéséről is. A nyitás 2020. november 2-án, hétfőn várható.
Az érvényes bérletek felhasználási idejét automatikusan meghosszabbítjuk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

http://selyemretifurdo.hu

…észre se vettük és a napernyő pillanatok alatt összement és funkciót váltott, de sebaj, a Barlangfürdő idén ősszel is búvóhelyet nyújt az időjárás viszontagságai elől! Mitöbb, újabb kedvezménnyel készülünk az őszi szünetre! Minden gyermek és diák napi fürdőbelépője mellé ajándékba adunk egy kupont. Hogy milyen kupont?

Október 31-én mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája.

Suliba vagy oviba jársz még?  Akkor érkezz jelmezben!

Öltözz annak, aminek csak szeretnél, hiszen ezen a napon senki és semmi nem szab határt a képzelőerődnek.

Sőt, a gyermek belépőt így féláron válthatod és a megálmodott arcfestésedről is mi gondoskodunk! Lehetsz boszi, cica vagy ami csak szeretnél, mi elkészítjük a sminked!

2020 október 23-án különleges szaunaprogram kerül megrendezésre a Miskolctapolca Barlangfürdőben!

A program során vendég szaunamester is gondoskodik a résztvevők kikapcsolódásáról, ajándék italokkal és ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Vendég szaunamester: Huszárné Fekete Andrea

A szaunaprogram limitált létszámú, ezért a programhoz való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi telefonszámon tudnak megtenni október 22-ig 08:00-16:00 között: +36-70/506-0605.

A program ára: 4.900 Ft.

Várjuk Önöket  sok szeretettel!

Oldalak