Egyéb szolgáltatásaink

 

Miskolctapolca Barlangfürdő**** és Barlang Aquaterápia

A Miskolctapolca Barlangfürdő egyedi atmoszférája kiválóan alkalmas esküvõk, eljegyzések, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására.

Előzetes érdeklődés az info@barlangfurdo.hu e-mail címen.

A Miskolctapolca Barlangfürdő területén található a Termál étterem, ahol magyaros ételekkel, különleges koktélokkal várjuk vendégeinket. Lehetőség van csoportos étkeztetésre, illetve rendezvény esetén maximum 60 fő részére svédasztalos étkeztetést tudunk biztosítani.

Előzetes érdeklődés az info@barlangfurdo.hu e-mail címen.

A Barlang Aquaterápia részlegben lehetőség van zsúrok, baráti találkozók lebonyolítására szárazon és a gyógymedence térben, melyhez igény szerint animátort, vagy gyógytornászt biztosítunk, pl. fittness, vagy aquafittness levezényléséhez. Rekreációs rendezvény esetén vállajuk az állapotfelmérést klasszikus (magasság, súly, stb.) és mágnesese testelemző módszerrel is.

Előzetes érdeklődés a gyogyaszat@miskolcifurdok.hu e-mail címen.

 

Miskolctapolcai Strandfürdő

A Miskolctapolcai Strandfürdő területén található Panoráma Étteremben változatos ételeket kínálnak a frissensültektől a tengeri különlegességeken át a desszertekig. A látványkonyhában chef vezetésével készítik a legfinomabb ételspecialitásokat. 
Az étterem rendezvények fogadására is kiválóan alkalmas, ezért esküvők, osztálytalálkozók illetve üzleti megbeszéléseknek is ideális helyszíne. A benti étterem 150 főt tud vendégül látni, míg az étterem külső terasza 48 vendég fogadására alkalmas.

Előzetes érdeklődés az info@miskolctapolcaistrand.hu e-mail címen.

 

Selyemréti Strandfürdő

A Selyemréti Strandfürdő kiválóan alkalmas, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására. Előzetes érdeklődés az info@selyemretifurdo.hu e-mail címen.

A Selyemréti fürdő területén 6 vendéglátó egység található, ahol magyaros ételekkel, különleges koktélokkal várjuk vendégeinket. Lehetőség van csoportos étkeztetésre, illetve rendezvény esetén egyéni igényeknek megfelelően svédaszatlos vagy menüs étkezésre is.

Előzetes érdeklődés az info@selyemretifurdo.hu e-mail címen.