Egyéb szolgáltatásaink

Miskolctapolca Barlangfürdő**** és Barlang Aquaterápia

A Miskolctapolca Barlangfürdő egyedi atmoszférája kiválóan alkalmas esküvõk, eljegyzések, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására.

Előzetes érdeklődés az info@barlangfurdo.hu e-mail címen.

A Miskolctapolca Barlangfürdő területén található a Termál étterem, ahol magyaros ételekkel, különleges koktélokkal várjuk vendégeinket. Lehetőség van csoportos étkeztetésre, illetve rendezvény esetén maximum 60 fő részére svédasztalos étkeztetést tudunk biztosítani.

Előzetes érdeklődés az info@barlangfurdo.hu e-mail címen.

A Barlang Aquaterápia részlegben lehetőség van zsúrok, baráti találkozók lebonyolítására szárazon és a gyógymedence térben, melyhez igény szerint animátort, vagy gyógytornászt biztosítunk, pl. fittness, vagy aquafittness levezényléséhez. Rekreációs rendezvény esetén vállajuk az állapotfelmérést klasszikus (magasság, súly, stb.) és mágnesese testelemző módszerrel is.

Előzetes érdeklődés a gyogyaszat@miskolcifurdok.hu e-mail címen.

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

A fogadócsarnok melletti épület földszintjén várja a fürdő látogatóit az Ell' Bistro. Az akár 500 vendég egyidejű kiszolgálására alkalmas, több mint 400 négyzetméter alapterületű önkiszolgáló étterem négy évszakos ételkínálattal, a hazai és a nemzetközi konyha kedvenceivel és külön cukrászda részleggel kényezteti a vízi élményekben megéhezett fürdőzőket. Péntektől vasárnapig változatos menü ajánlatok bővítik a kínálatot. Az állandó-, valamint szezonális alapanyagokra épülő napi ajánlatok, cukrászsütemények szezonban akár a hangulatos teraszon is elfogyaszthatók. Hétvégén és ünnepnapokon teakóstolón vehetnek részt a teázás szerelmesei.

Vendégeink kényelme érdekében az Ell' Bistroban nincs készpénzforgalom, az étel- és italfogyasztást a belépésre jogosító karóra terhére lehet kiegyenlíteni, illetve bankkártyát vagy SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H - vendéglátás alszámla) is elfogadunk fizetőeszközként.

Selyemréti Strandfürdő

A Selyemréti Strandfürdő kiválóan alkalmas, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására. Előzetes érdeklődés az info@selyemretifurdo.hu e-mail címen.

A Selyemréti fürdő területén 6 vendéglátó egység található, ahol magyaros ételekkel, különleges koktélokkal várjuk vendégeinket. Lehetőség van csoportos étkeztetésre, illetve rendezvény esetén egyéni igényeknek megfelelően svédaszatlos vagy menüs étkezésre is.

Előzetes érdeklődés az info@selyemretifurdo.hu e-mail címen.