Miskolc Bolt, Miskolc Café

A Miskolc Bolt működtetésének legfontosabb célja és feladata, a helyi és kistérségi értékek bemutatása, megismertetése a helyi lakosság, cégek, vállalkozások, turisztikai szolgáltatók, városunkba látogató vendégek számára. Továbbá célunk, a sikeres gazdasági működés elérésén dolgozva, a helyi termékek egyediségét megtartva, az igényt fenntartva a helyi termelőknek fennmaradást, megélhetést biztosítani folyamatosan.

További feladatok: gazdapiacok kialakítása, egyedi megrendelések teljesítése, áru- és szolgáltatási, turisztikai csomagok összeállítása és kiajánlása, megfelelő kapacitás kialakítása mellett a későbbiekben webshop kialakítása, üzemeltetése.

A Miskolc Café elsődleges feladata, egy új színfoltot teremteni a miskolci vendéglátásban. Alapvető feladat egyediséget kialakítani, a hagyományokat ápolva - valamikori Capri Cukrászda – de a mai modern kihívásoknak is megfelelve és folyamatosan megújulva rentábilisan üzemeltetni az egységet. A bolt és a kávézó egymást segítve és szervesen együttműködve érheti el célját, úgy a turisták, mint a helyi lakosok megelégedésére.