Aktuális

2023.május 27-én szombaton, Szezonnyitó Éjszakai Fürdőzésre és szaunaprogramokra várjuk az érdeklődőket!

Szintén ezen a szombaton megnyílnak a Miskolctapolca Barlangfürdő kültéri medencéi is, így az éjszakai fürdőzéshez egyaránt igénybe vehetik a kültéri medencéket is a fürdőzni vágyók!

A nyitó hétvégén változatos programokon vehetnek részt a fürdőbe ellátogató családok, párok, baráti társaságok. Izgalmas gyermekfoglalkoztatókkal és sorversenyekkel, élő zenés fellépővel, valamint meglepetés ajándékkal kedveskedünk a legkisebbeknek a gyermeknapi hétvége alkalmából.

2023. május 27-én Az Ellipsum Strandfürdő (korábban Miskolctapolcai Strandfürdő) újra megnyitja kapuit!

Szombattól a fürdő kültéri medencéi várják a fürdőzni vágyó vendégeket, azonban a wellness és fitness szolgáltatások nem lesznek elérhetők. Gyógyászati és wellness szolgáltatásokkal, valamint szauna programokkal a Miskolctapolca Barlangfürdő várja vendégeit.

A komplexum Élményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart.

A bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérleteket augusztus 31-ig lehet felhasználni.

2023. május 27-én újra megnyitja kapuit a Selyemréti Strandfürdő!

A nyitó hétvégén változatos programokkal várjuk a fürdőbe ellátogató családokat, párokat, baráti társaságokat. Lesznek izgalmas gyermekfoglalkoztatók és sorversenyek a családi szórakozás jegyében, élő zenés fellépő biztosítja az igazi nyári hangulatot, valamint meglepetés ajándékkal kedveskedünk a legkisebbeknek gyermeknap alkalmából.

Az októberben befagyasztott bérletek érvényességi idejét meghosszabbítjuk, 2023. augusztus 31-ig lesznek felhasználhatók a strandfürdőben.

A Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat.

Július 16-án, szombaton ismét éjszakai fürdőzéssel várunk a Barlangfürdőben, immár a külső és belső részen egyaránt.

Az est hangulatáról a Garden Party gondoskodik.
Fürdőjegy: egységesen 3.400 Ft/fő.
Szaunaprogram: 4.700 Ft/fő. Ez a típusú belépőjegy a fürdőzésen túl 3 felöntést tartalmazó szaunaprogramot foglal magában. Minden felöntés után finomsággal és frissítő itallal kedveskedünk a résztvevőknek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabdaszövetség a hétvégén rendezi meg II. Strandkézilabda Tornáját a Selyemréti Strandfürdőben.
Megújult bérletkonstrukció és hosszabbított nyitvatartás a Strandfürdő Wellness- és Fitness részlegén
Februártól megújult bérletkonstrukcióval, ráadásul hétvégén hosszabbított nyitvatartással várunk benneteket: pénteken, szombaton és vasárnap 8.00 órától nyitva tartunk az Ellipsum Strandfürdő Wellness- és Fitness részlegén.

A Valentin-nap alkalmából éjszakai fürdőzéssel és romantikus szaunaprogrammal várjuk kedves vendégeinket február 19-én 19:00 és 23:00 között. Ezen az estén ráadásul minden résztvevő egy sorsoláson is részt vesz, ahol páros masszázst és pezsgőt is lehet nyerni.

Valentin-napi romantika az Ellipsum Strandfürdő Panoráma rendezvénytermében
Tedd emlékezetessé a Valentin-napot! Lepd meg szerelmedet egy romantikus vacsorával exkluzív környezetben az Ellipsum Strandfürdő Panoráma rendezvénytermében. Különleges menüsorral és szerelmes hangulattal várunk 2022.02.12-én, szombaton 17:00 - 20:00 óra között.

Oldalak