Aktuális

A Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat.

Július 16-án, szombaton ismét éjszakai fürdőzéssel várunk a Barlangfürdőben, immár a külső és belső részen egyaránt.

Az est hangulatáról a Garden Party gondoskodik.
Fürdőjegy: egységesen 3.400 Ft/fő.
Szaunaprogram: 4.700 Ft/fő. Ez a típusú belépőjegy a fürdőzésen túl 3 felöntést tartalmazó szaunaprogramot foglal magában. Minden felöntés után finomsággal és frissítő itallal kedveskedünk a résztvevőknek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabdaszövetség a hétvégén rendezi meg II. Strandkézilabda Tornáját a Selyemréti Strandfürdőben.
Megújult bérletkonstrukció és hosszabbított nyitvatartás a Strandfürdő Wellness- és Fitness részlegén
Februártól megújult bérletkonstrukcióval, ráadásul hétvégén hosszabbított nyitvatartással várunk benneteket: pénteken, szombaton és vasárnap 8.00 órától nyitva tartunk az Ellipsum Strandfürdő Wellness- és Fitness részlegén.

A Valentin-nap alkalmából éjszakai fürdőzéssel és romantikus szaunaprogrammal várjuk kedves vendégeinket február 19-én 19:00 és 23:00 között. Ezen az estén ráadásul minden résztvevő egy sorsoláson is részt vesz, ahol páros masszázst és pezsgőt is lehet nyerni.

Valentin-napi romantika az Ellipsum Strandfürdő Panoráma rendezvénytermében
Tedd emlékezetessé a Valentin-napot! Lepd meg szerelmedet egy romantikus vacsorával exkluzív környezetben az Ellipsum Strandfürdő Panoráma rendezvénytermében. Különleges menüsorral és szerelmes hangulattal várunk 2022.02.12-én, szombaton 17:00 - 20:00 óra között.
Február elsejétől változatlan nyitvatartással és fürdőbelépő kedvezménnyel várjuk újra a fürdőzni vágyó vendégeket
Februári szaunaprogramok az Ellipsum Strandfürdőben!
A szaunázás élményét színesítő tematikus szaunaprogramokkal, péntekenként pedig szaunaesttel várjuk kedves vendégeinket februárban is!
Éjszakai fürdőzés és farsangi szaunaest a Barlangfürdőben

A karbantartási munkák befejezését követően a fürdőzők február elsejétől újra igénybe vehetik az európai hírű Miskolctapolca Barlangfürdő szolgáltatásait. Február 5-én 19:00 és 23:00 között a szaunázás élményét színesítő szaunaprogramokkal és éjszakai fürdőzéssel is várjuk kedves vendégeinket.

Garanciális javítások és karbantartási munkálatok kezdődnek február 1-től az Ellipsum Élményfürdőben, mely során az eddigi üzemeltetés alatt feltárt hibák teljeskörű kijavítására is sor kerül. Ezen nagyobb volumenű munkák elvégzése nem oldható meg a nyitvatartás mellett, ezért az élményfürdő - a kivitelezővel történt egyeztetések alapján - várhatóan néhány hét múlva nyithat meg újra a fürdőzni vágyók előtt.

Az előre megvásárolt - élményfürdőbe szóló - ajándékutalványok, illetve a kiadott kedvezménykuponok felhasználási ideje meghosszabbodik a zárva tartás időtartamával.

Oldalak