Aktuális

Csobbanj és szurkolj – Foci EB 2024 közvetítés

Hamarosan kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, ahol a magyar válogatottnak is szurkolhatunk. Elképzelni sem lehet ennek jobb módját, minthogy a magyar csapatot az Ellipsum Élményfürdő medencéjéből buzdítsuk. Ha nem szeretnéd a vízből nézni a kedvenc csapatod, akkor egy hideg ital mellett az Ell’Bistro-ból is követheted az eseményeket.

Élőzenés szaxofonest
Különleges kikapcsolódást keresel szombat estére, de nem vágysz a szokásos szórakozóhelyekre? Június 1-én a megszokott nyitvatartási idő után szenvedélyes dallamokkal szórakoztatunk az Ellipsum éjszakai fürdőzésén. Az élőzenés fürdőzést 19:30-23:30-ig élvezheted.
Gyereknap a Barlangban

Május 25-én és május 26-án, várunk Titeket a Miskolctapolcai Barlangfürdőben, ahol izgalmas és kreatív programokkal készülünk a gyermeknap alkalmából!

Kézműves „Sarok” Animátorral:
Időpont: május 25. és május 26.
A kézműves „sarokban” animátoraink segítségével különböző kreatív tevékenységekkel várjuk a gyerekeket! Kifestők, memóriajátékok és puzzle-k teszik színesebbé a napot. A kézműves sarok egy lufikkal feldíszített napernyő alatt kap helyet, így még különlegesebb élményben lehet részetek!

Gyermeknapi Kalandok az Ellipsumban!
Csatlakozz hozzánk május 25-én szombaton és május 26-án vasárnap, az Ellipsum Élményfürdőben, ahol felejthetetlen élmények várnak minden kis vendégre és családtagjaira egyaránt!
Pünkösdi ladikázás

Pünkösd ünnepéhez számos népszokás fűzhető. Ilyenek voltak például a tavaszköszöntés, a zöldághordás, a pünkösdi királyválasztás és királynéjárás, a pünkösdölés, a törökbasázás, a májusfaállítás vagy a pünkösdi ladikázás.
A pünkösdi ladikázás különleges szokás volt a sárközi Szeremlén, ahol a legények pünkösd másnapján zöld ággal feldíszített csónakon megcsónakáztatták a lányokat.
Ezt a kedves népszokást szeretnénk felidézni mi is a feldíszített csónakunkkal május 18. és 20. között.

Anyák napi Éjszakai Fürdőzés
Anyák napján szeretnénk különleges élménnyel ajándékozni minden édesanyát, így élőzenés éjszakai fürdőzést terveztünk ezen alkalomból, ahol együtt ünnepelhetünk és relaxálhatunk.
Ünnepeljétek a különleges alkalmakat stílusosan a Miskolctapolcai Csónakázó-tavon! Ballagás és Anyák Napja alkalmából 2024.05.03-2024.05.05. között kedvezményesen bérelhetsz feldíszített csónakot, hogy emlékezetes pillanatokat örökíts meg családoddal vagy barátaiddal. Hozz létre szuper képeket és élvezzétek a tavaszi időt a vízen ringatózva!
Csobbanj velünk éjszaka!
Április 20-án tölts velünk egy hangulatos szombat estét az Ellipsum Élményfürdőben! Zenés éjszakai fürdőzéssel várunk a megszokott nyitvatartáson kívül, 19:30 és 23:30 között.

Oldalak