Miskolctapolca Barlangfürdő**** és Barlang Aquaterápia

Az Európában egyedülálló karsztvizes barlangrendszer már a XVI. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelyeként volt ismert. A Barlangfürdő párolgó, gyógyító meleg vize a barlang kristálytiszta levegőjével együtt már önmagában is jótékony hatású. A természet alkotta barlangrendszerben kialakított gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka igazi regenerálódást biztosít az ide látogatók számára. A télen 705 négyzetméter, nyáron pedig közel háromszor annyi vízfelülettel rendelkező miskolctapolcai Barlangfürdő minden évszakban szeretettel várja különleges élményre vágyó vendégeit.

A Barlang Aquaterápia gyógyító, rekreációs, kényeztető-frissítő szempontból jelentős önálló, országosan jegyzett gyógyszolgáltató, melyben számottevő az OEP által finanszírozott kezelések száma. A Barlang Aquaterápia szolgáltatásit a vendégek, saját igényük, vagy orvosi szakvélemény alapján vehetik igénybe. A szolgáltatások a reumatólógiai és mozgásszervi betegségek megelőzésére, és gyógyítására szolgálnak, melyeket kúraszerűen javasolt igénybe venni. A vendégek részére számtalan különleges hatóanyagú, és masszázstechnikájú kényeztető, frissítő, vagy állapotjobbító kezelést kínálunk.

Elérhetőségek

Cím: 3519 Miskolc, Pazár István sétány 1.

Telefon: +36 46 503-180

E-mailinfo@barlangfurdo.hu

Web: www.barlangfurdo.hu

Facebook: https://www.facebook.com/barlangfurdo

A Miskolctapolca Barlangfürdő bekerült a Magyar Értéktárba, és kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy Miskolc bekerült az European Best Destinations javasolt helyszínei közé.