Egyéb szolgáltatásaink

Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****

A Miskolctapolca Barlangfürdő egyedi atmoszférája kiválóan alkalmas esküvõk, eljegyzések, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására.

Előzetes érdeklődés a sales@miskolcifurdok.hu e-mail címen.

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

A fogadócsarnok melletti épület földszintjén várja a fürdő látogatóit az Ell' Bistro. Az akár 500 vendég egyidejű kiszolgálására alkalmas, több mint 400 négyzetméter alapterületű önkiszolgáló étterem négy évszakos ételkínálattal, a hazai és a nemzetközi konyha kedvenceivel és külön cukrászda részleggel kényezteti a vízi élményekben megéhezett fürdőzőket. Péntektől vasárnapig változatos menü ajánlatok bővítik a kínálatot. Az állandó-, valamint szezonális alapanyagokra épülő napi ajánlatok, cukrászsütemények szezonban akár a hangulatos teraszon is elfogyaszthatók. 

Vendégeink kényelme érdekében az Ell' Bistroban nincs készpénzforgalom, az étel- és italfogyasztást a belépésre jogosító karóra terhére lehet kiegyenlíteni, illetve bankkártyát vagy SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H - vendéglátás alszámla) is elfogadunk fizetőeszközként.

Előzetes érdeklődés a sales@miskolcifurdok.hu e-mail címen.

Selyemréti Strandfürdő

A Selyemréti Strandfürdő kiválóan alkalmas, családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények megtartására. Előzetes érdeklődés a sales@miskolcifurdok e-mail címen.